Butikens öppettider
tis 10.00-16.00, fre 10.00-16.00, lör 10.00-14.00

Du har inga produkter i varukorgen.

Butikens öppettider
tis 10.00-16.00, fre 10.00-16.00, lör 10.00-14.00

Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

Hur behandlar vi din personliga information?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv om var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar.

Informationshantering

Vi samlar bara in den information som är nödvändig för att vi ska kunna skicka dina beställda varor hem till dig. Vi behöver veta vilka produkter du beställer, din adress, e-postadress samt mobiltelefonnummer, så att vi kan skicka varorna till dig. Det fraktbolag vi använder oss av är DHL. Mobiltelefonnummer samt e-postadress behöver vi för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner Klarna ha ditt personnummer. När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Betalar du med swish är det till vårt företagskonto på SEB

Vilka system hamnar dina uppgifter i?

Textalk

Vi använder ett system för vår webshop som heter Textalk. Det är en databas där våra produkter, våra sidor med text och allt annat du ser i webshopen finns samlat. När du lägger en beställning hos grilltältet.se så gör du det i Textalk.

Din beställning hamnar då i en databas hos Textalk som vi och Textalks tekniker har tillgång till. Textalk förvarar endast informationen åt oss men behandlar den inte på något sätt utan vår tillåtelse och att vi begär det.

I beställningen finns information om vilka produkter du köpt av oss, hur du betalat (men ingen information om kreditkort, personnummer eller liknande), den adress vi ska skicka varorna till, e-postadress och telefonnummer.

Det är från Textalk du får ett e-postmeddelande om att vi mottagit din order.

Klarna

När du kommer till kassan så måste du välja hur du ska betala för dina varor. Där kan du välja mellan flera olika betalsätt. Du får sedan information om betalningen av våra samarbetspartner Klarna.

Kontakta Klarna om du har frågor kring hur de behandlar din information.

Dina kundmail

Vi raderar normalt inkomna mail senast 2 månader efter att vi mottagit dem (om inte särskilda skäl finns för att spara dessa längre).

Dataskyddsansvarig hos Grilltältet?

Hos Grilltältet har vi en dataskyddsansvarig som ansvarar för hur vi bearbetar information. Vill du ha kontakt maila info@grilltaltet.se.

Varför sparar vi information?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.

Cookies

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg.

Vi använder dessutom Googles tjänst “Google Analytics” Även denna tjänst använder Cookies.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

Sammanfattning – personuppgifter och samtycke

1. Rätten till tydligt samtycke
Du som kund måste godkänna att vi sparar och använder dina personuppgifter som du lämnar ifrån dig när du genomför ett köp hos grilltältet.se.

2. Rätten till tillgång 
Du som kund har rätt att få tillgång till dina personuppgifter och information om hur de kommer att användas om du efterfrågar det.

3. Rätten att bli bortglömd
Om du inte längre vill vara kund hos oss eller vill återkalla det samtycke som har getts vid ett tidigare tillfälle, har du, under vissa förutsättningar, rätt att få din information raderad. Kontakta oss via info@grilltaltet.se

4. Rätten till dataportabilitet
Du, som kund, har rätt att flytta din information från oss till en annan tjänsteleverantör.

5. Rätten att bli informerad
Du, som kund, har rätt att bli informerad om all typ av insamling av personuppgifter som sker i vår e-handel.

6. Rätten att få information korrigerad
Skulle dina personuppgifter vara felaktiga eller inaktuella så kan du kontakta oss via info@grilltaltet.se

7. Rätten att begränsa behandling
Du, som kund, kan under vissa förutsättningar begära att användningen av dina personuppgifter begränsas.

8. Rätten att invända
Skulle du, som kund, inte vilja att dina personuppgifter används för marknadsföring måste Grilltältet AB avbryta behandlingen av personuppgifterna när en begäran från dig kommer in. Exempel på marknadsföring kan vara nyhetsutskick och erbjudanden.

9. Rätten att meddelas
Om det skulle ske ett dataintrång där de personuppgifter om dig som vi lagrar hamnar i fel händer, skall vi lämna information till dig om vad som har skett inom skälig tid efter det att incidenten har blivit känd.

På Datainspektionen hemsida kan du läsa mer om den nya personuppgiftslagen (GDPR) https://www.datainspektionen.se/fragor-och-svar/eus-dataskyddsreform/