Butikens öppettider
ons 10.00-17.00, fre 10.00-17.00, lör 10.00-14.00, FRI FRAKT FRÅN 5000 KR

Inga produkter i varukorgen.

Butikens öppettider
ons 10.00-17.00, fre 10.00-17.00, lör 10.00-14.00, FRI FRAKT FRÅN 5000 KR

Sveriges snyggaste utekök för kamadogrillar

Big4space

Utekök för kamadogrillar

Det är mitt i vintern och snö över hela Sverige. En härlig tid att grilla men nog längtar man efter sommaren. Och när väl solen tittar fram så börjar man genast drömma om grillar, pizzaugnar, stekhällar och UTEKÖK!

Det är mångas dröm att ha ett snyggt och samtidigt funktionellt utekök. Vi (Grilltältet) hävdar med bestämdhet att ska man ha en enda grill så bör det vara en Kamadogrill! I en kamadogrill kan du göra ALLT. Men dom har inte haft någon riktigt bra plats i det kompletta uteköket. Om man inte varit händig och framförallt haft tid och lust att bygga något eget snyggt bord.

NU är det ändring på det och vi presenterar stolt BIG4SPACE på svenska marknaden! Ett laserskuret uteköksbord för just din kamadogrill. Massvis av rostfri bänkskiveyta ovanpå där du kan bereda mat och rada upp såser och örter och allt vad du nu ska använda. Under bänkskivan har du ännu mer plats. Äntligen kan du stuva in alla skrymmande tillbehör till grillen. Deflektorstenar, rotisserier, extra hyllplan, pizzainsatser m.m. Förvara det under grillen och använd högra delen av förvaringen till grillkol, chunks, kryddor, termometrar, handskar, våtservetter och vad tusan du än vill. Nästan omöjligt att överfylla. Två snygga “sliding doors” av ultraresistenta materialet HPL täcker utrymmena. Flera läckra färger att välja mellan.

Hela ramen är av bästa material med otroligt genomtänkta lösningar. Allt är dränerat och ventilerat. Skruvarna är dolda och ytskiktet är skyddat av både s.k. “E-coating” och pulverlackering. Dubbelt upp alltså. Robusta hjul och en massa andra bra komponenter gör detta till vad vi tycker Sveriges bästa utekök för kamadogrillar.

Gjort för att stå ute och ska stå ute! Året runt, hela tiden!

Grilltältet är distributörer för produkten i Sverige och har stort lager i Karlskrona. Där ligger även fysiska butiken och i den kan man klämma och känna på borden.

Adressen till fysiska butiken är:

Stora vägen 1, Karlskrona.

Info om öppettider hittar du på www.grilltaltet.se